certifikater

Personlige certifikater

Europæisk eScience digital signatur for forskere

Tjenesten gør det nemt at erhverve en digital signatur, som er godkendt af såvel Interoperable Global Trust Federation (IGTF) som alle gængse browsere. 

Med certifikatet installeret kan forskere melde sig ind i internationale eScience-netværk og tilgå computerfaciliteter fjernt fra deres eget universitet via infrastrukturer som European Grid Infrastructure og Nordic Data Grid Facility .

Dansk

Servercertifikater

DeiC tilbyder servercertifikater til skoler, forskningsinstitutioner og tilknyttede organisationer. Certifikaterne sikrer, at den server du er i kontakt med, er den, som den udgiver sig for at være, og at kommunikationen med serveren er krypteret. En server med et DeiC-certifikat er derfor sikker at besøge.

Dansk

Certifikater

DeiCs certifikattjeneste tilbyder fordelagtige certifikater til brugerne på skoler, forskningsinstitutioner, samt tilknyttede institutioner.

DeiC tilbyder tre former for certifikater: Servercertifikater, personlige certifikater og kodesigneringscertifikater.

Servercertifikater

DeiC servercertifikaterne sikrer, at den server du er i kontakt med, er den, som den udgiver sig for at være, og at kommunikationen med serveren er krypteret. En server med et DeiC certifikat er derfor sikker at besøge.

Dansk

Certifikater får ny leverandør

Den 1. juli går DeiC over til at få leveret digitale certifikater fra udstederen Digicert. Det medfører en ny procedure, når institutioner bestiller certifikater.

Ændringen gælder certifikater, der tilbydes via GÉANT (det tidligere Terena).

Validering af organisationer og domæner i forbindelse med bestilling af certifikater kommer til at ske direkte hos Digicert. Kunden skal oprette sig som bruger på Digicerts portal og selv foretage sine bestillinger uden at kontakte DeiC.

Dansk
Abonnér på RSS - certifikater