DeiC konference 2012

DeiC konference 2012

Den første DeiC konference er afsluttet. Konferencen i 2013 holdes den 1. - 2. oktober.

I april 2012 blev Forskningsnettet og Dansk Center for Scientific Computing (DCSC) lagt sammen til Danish e-Infrastructure Cooperation – DeiC.

DeiC konferencen 2012 afløste derfor DCSCs årsmøde og den årlige Forskningsnet konference.

Dansk

Evaluering af Data, regnekraft og netforbindelse – DeiC konference 2012

Der var 156 deltagere på konferencen, og her har en lille skare på 24 svaret på vores evalueringsskema. Da tilbagemeldingerne er få, betragter vi kun evalueringen som en temperaturmåler – og vi opfordrer samtidig læsere, der sidder inde med bemærkninger eller kommentarer om konferencen om at sende dem til os. 

Dansk

Storage – en disciplin i sig selv

Horizon 2020 dikterer fri adgang til alle publicerede forskningsartikler financieret under FP8 og henstiller kraftigt til, at det også omfatter fremtidig adgang til rå data.

Det kræver robuste, skalerbare storage-faciliteter, der kan håndtere en støt voksende datamængde, forskellige arkitekturer og typer af versionering, arkivering i flere kopier med løbende overvågning og check af dataintegriteten mm.  - faciliteter som også tilbyder hurtig datalæsning og nem tilgængelighed kombineret med høj sikkerhed, og hvor det jurdiske er afklaret.

Dansk

Sæt strøm til forskningen

Er du humanistsk eller samfundsvidenskabelig forsker? Ved du hvad e-infrastruktur kan gøre for dig og din forskning? Det er nu, der for alvor skal sættes strøm til dansk forskning! Dette stiller store krav til universiteterne og forskningsinstitutionerne, for der er en række udfordringer – tekniske, videnskabelige og administrative – de skal imødekomme.

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - DeiC konference 2012