NORDUnet Conference

Invitation: Indsend dit præsentationsforslag til NDN2020

NDN2020-konferencen er et samlingssted, hvor netværksmiljøet fra de nordiske universiteter og forskningsnet bringes sammen med europæiske og globale kolleger. Målet er at fremme samarbejde og styrke udviklingen inden for de emner, som konferencen dækker.

Arrangementet vil samtidig danne rammen om NORDUnets 40-års jubilæum. En imponerende samarbejdsrejse, der startede i 1980, hvor de første møder for nordiske netværkseksperter blev afholdt, frem til i dag, hvor infrastrukturen for forskningsnet binder mere end 400 forsknings- og uddannelsesinstitutioner sammen.

Dansk

NORDUnet-konference: Hør eksperternes anekdoter fra et liv med netværk

NORDUnet-konferencen, der løber af stablen den 18. – 20. september i Helsingør, kan denne gang fejre 30-års jubilæum.

Og det skal naturligvis fejres, blandt andet med et spændende program.

Opgaven med at forsyne forskningsinstitutioner med netværk ligger ikke altid lige til højrebenet. Det kan derfor være nødvendigt at være kreativ og finde alternative løsninger, når der dukker uventede udfordringer op.

Dansk

Call for Lightning talks til NORDUnet konferencen 2018

Der er nu åbent for, at du kan komme med forslag til en lightning talk til dette års NORDUnet konference, der afholdes den 18.-20. september i Helsingør.

En lightning talk er et kort indlæg på fem minutter med ingen eller få slides. Her har du mulighed for at give en hurtig appetitvækker på et spændende emne, projekt eller en løsning som du gerne vil dele med de andre deltagere på konferencen. Dette format er også ideelt for dig, der ønsker feedback på en idé eller foreløbige resultater.

Dansk

NORDUnet konference 2018: Tilmeldingen er åben

Det er nu muligt at tilmelde sig dette års NORDUnet konference NDN2018.

Konferencen afholdes den 18.-20. september 2018 i historiske omgivelser på Kulturværftet i Helsingør med udsigt til Kronborg. NDN2018 er mødestedet for nordiske og internationale netværksfolk fra universiteter og forskningsnet.

Det foreløbige program for konferencen er nu tilgængeligt – smugkig her

Programmet er opdelt i tre spor og består af keynote-talere, inviterede oplæg og indsendte præsentationer.

Dansk

NORDUnet konference 2018 indkalder præsentationer

NORDUnet Conference 2018

Der er nu åbent for, at du kan komme med forslag til præsentationer til næste års NORDUnet konference (NDN2018). Konferencen finder sted i Helsingør den 18.-20. september 2018.

NDN2018 er mødestedet for nordiske og internationale netværksfolk fra universiteter og forskningsnet. Formålet er at fremvise det nordiske, europæiske og globale samarbejde, samt fremtidige udviklinger, nuværende udfordringer og de seneste resultater inden for de emner og områder, som konferencen dækker.

Dansk

Programkomite planlægger NORDUnet-konference i 2018

Konferencen finder sted i Helsingør den 18.-20. september 2018. Programkomiteen består af:

  • Martin Bech og Gitte Julin Kudsk, DeiC, formænd
  • Jón Ingi Einarsson, RHnet (Island)
  • Olaf Schjelderup, Uninett (Norge)
  • Leif Johansson, Sunet (Sverige)
  • Jani Myyry, CSC/Funet (Finland)
  • Klaas Wierenga, GÉANT
  • Maria Francesca Iozz, NeIC

Fra NORDUnet deltager:

Dansk

Hør Mikko Hyppönen på NORDUnet Conference

Sikkerhedseksperten Mikko Hyppönen indleder NORDUnet Conference 2016 med at tale om, hvordan vi kan sikre internettet.

Mikko Hyppönen har beskæftiget sig med it-sikkerhed siden dengang, virus blev spredt via disketter. I dag er han forskningsdirektør hos sikkerhedsfirmaet F-Secure.

Et helt spor på konferencen er dedikeret til informationssikkerhed. Her kan deltagerne blandt andet høre om identitetshåndtering, trusler, risici og sårbarheder, samt kryptering.

Dansk

NORDUnet-konference indkalder oplæg

Den 29. NORDUnet-konference finder sted i Helsinki, Finland, den 20. til 22. september 2016. Allerede nu kan interesserede melde sig til at holde oplæg på konferencen.

Indlæg kan for eksempel handle om sikkerhed, infrastruktur, trådløse netværk, eScience eller e-læring. Men andre emner er også velkomne, så længe de er relevante for brugere og administratorer af forskningsnet.

Interesserede skal indsende et kort abstract på 200-300 ord, der beskriver indlægget og oplægsholderen.

Dansk
Abonnér på RSS - NORDUnet Conference