video

Kaltura får tilføjet et transskriptionsværktøj

Med DeiC-tjenesten Kaltura kan du holde styr på alle dine mediefiler og præsentere dem, præcis som du ønsker. Løsningen klarer således lagring, håndtering og visning af video- og mediefiler.

Når din organisation har tegnet et abonnement på Kaltura, kan du eksempelvis benytte systemet til hosting af (undervisnings)video på tilsvarende vis, som det sker på YouTube.

Dansk

Video: Se 15 udvalgte sessioner fra DeiC konference 2019

Selvom du ikke har haft mulighed for at deltage i DeiC konference 2019, er der stadig en mulighed for at se sessionerne fra spor 1 og plenum.

NORDUnet har nemlig optaget sporet, og herunder kan du finde de enkelte præsentationer på video.

At forstå stjerners struktur kræver god forskningsinfrastruktur
​Professor Anja C. Andersen, Niels Bohr Instituttet

Dansk

Ny tjeneste: Panopto giver nyt liv til det brugergenererede videoindhold

Panopto indgår nu som en ny tjeneste i DeiCs portfolio, og programmet skal supplere de allerede eksisterende medieløsninger, Kaltura og MediaSite.

Programmet er en all-in-one videoplatform, der har haft sit udspring i universitetsverdenen med et formål om, at det skal være enkelt at producere og redigere videoindhold til undervisningssituationer eller præsentationer.

Panopto er således yderst velegnet til at:

Dansk

Videobaseret undervisning engagerer de studerende på kiropraktor-uddannelsen

På Institut for Idræt og Biomekanik anvender man i stor stil video i undervisning på eksempelvis kiropraktor-uddannelsen.

Det foregår både i forbindelse med visuelt undervisningsmateriale og evaluering af praktiske opgaver, til læring mellem de studerende eller som dokumentation i forbindelse med eksamensafleveringer.

Dansk

Følg DeiC konferencen på video

Selvom man ikke har mulighed for at deltage i DeiC konference 2017, kan man alligevel følge med i en del af aktiviteterne. NORDUnet leverer streaming, så interesserede kan følge spor 1 over nettet.

Vi sender live fra Kolding både tirsdag den 26. og onsdag den 27. september.

Kun spor 1 bliver streamet, øvrige spor skal man være til stede på konferencen for at opleve.

Dansk

Video: Neuralt netværk afslører bakteriers indsprøjtningsmekanisme

Nogle bakterier kan direkte sprøjte proteiner ind i andre celler for at inficere dem. Det gælder fx klamydia, salmonella og listeria. Videnskaben har ganske godt styr på, hvordan indsprøjtningsfunktionen fungerer – men man ved mindre om, hvilke proteiner der bliver injiceret, og hvilke signaler de giver cellen.

Det forsøger et DeiC pilotprojekt nu at afdække.

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - video