cloud-aftale

Azure for Research Training

Microsoft Research is offering a free, hands-on, cloud computing training. Whether it's big data, big compute (HPC), machine learning with GPUs, or analysing data streaming from devices for an IoT project, you can see how easy it is using Microsoft Azure to help you deliver bigger, better and more reproducible research.

Dansk

DeiC indgår cloud-aftale med Interoute

Institutioner tilknyttet DeiC kan købe adgang til cloud-tjenester via en fælleseuropæisk indkøbsaftale, GÉANT har indgået. Interoute og DeiC har indgået en lokal dansk aftale på basis af GÉANT-aftalen.

Dermed får institutioner tilknyttet DeiC adgang til cloud-tjenester fra Interoute. Det omfatter public og private cloud leveret som IaaS (Infrastructure as a Service).

Med denne aftale har DeiC nu indgået aftaler med alle de virksomheder, der er omfattet af GÉANT-indkøbsaftalen, og som har aktiviteter i Danmark.

Dansk

DeiC indgår aftale om cloud med Arcus

De europæiske forskningsnets organisation GÉANT har indgået en fælleseuropæisk indkøbsaftale om cloud med en række leverandører. DeiC er i gang med at indgå lokale aftaler, så institutioner kan købe cloud-tjenester på fordelagtige betingelser hos cloud-leverandørerne.

Aftalen med Arcus Global er den seneste i rækken af aftaler. Arcus Global sælger adgang til Amazon Web Services.

Læs mere

Dansk
Keywords: 

DeiC indgår cloud-aftaler med CloudSigma og Dimension Data

CloudSigma og Dimension Data er de seneste cloud-leverandører, som DeiC har indgået aftale med. Aftalen er baseret på en fælleseuropæisk indkøbsaftale om cloud, som GÉANT har indgået på vegne af de europæiske forskningsnetorganisationer.

Institutioner tilknyttet DeiC kan via aftalen købe cloud-tjenester på fordelagtige betingelser hos de to leverandører.

CloudSigma og Dimension Data udbyder cloud-tjenester baseret på deres egen infrastruktur.

Dansk
Keywords: 

DeiC indgår cloud-aftaler med SoftwareONE og Telecom Italia Sparkle

DeiC har indgået lokale danske aftaler med SoftwareONE og Telecom Italia Sparkle om adgang til cloud-tjenester. Aftalerne er baseret på den fælleseuropæiske indkøbsaftale om cloud, som GÉANT har indgået.

SoftwareONE tilbyder institutioner tilknyttet DeiC adgang til Microsoft Azure.

Gennem aftalen med Telecom Italia Sparkle kan institutioner få adgang til AWS (Amazon Web Services).

DeiC venter at indgå flere aftaler med leverandører, der er omfattet af GÉANT-aftalen.

Dansk

DeiC indgår cloud-aftale med Comparex

Institutioner tilknyttet DeiC kan købe adgang til cloud-tjenester via en fælleseuropæisk indkøbsaftale, GÉANT har indgået. Comparex og DeiC har indgået en lokal dansk aftale på basis af GÉANT-aftalen.

Comparex tilbyder DeiCs tilknyttede institutioner adgang til Amazon Web Services og Microsoft Azure. Comparex tilbyder endvidere services til at hjælpe den enkelte forsker eller it-afdeling. Det gælder fx services til understøttelse af provisionering, vedligeholdelse og drift af cloud-tjenester.

Dansk

Kom til briefing om Azure og cloud-aftalen

I forbindelse med annonceringen af GÉANT-aftalen vil DeiC i samarbejde med Microsoft gerne invitere til en briefing for institutioner tilknyttet DeiC. Formålet er at præsentere aftalens indhold og de spændende muligheder, den giver for institutioner og brugere.

Agenda for seminaret

Tid

Emne

12.30

Ankomst og tjek ind + frokostsandwich

13.00

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - cloud-aftale