Microsoft Azure

Azure for Research Training

Microsoft Research is offering a free, hands-on, cloud computing training. Whether it's big data, big compute (HPC), machine learning with GPUs, or analysing data streaming from devices for an IoT project, you can see how easy it is using Microsoft Azure to help you deliver bigger, better and more reproducible research.

Dansk

DeiC indgår cloud-aftaler med SoftwareONE og Telecom Italia Sparkle

DeiC har indgået lokale danske aftaler med SoftwareONE og Telecom Italia Sparkle om adgang til cloud-tjenester. Aftalerne er baseret på den fælleseuropæiske indkøbsaftale om cloud, som GÉANT har indgået.

SoftwareONE tilbyder institutioner tilknyttet DeiC adgang til Microsoft Azure.

Gennem aftalen med Telecom Italia Sparkle kan institutioner få adgang til AWS (Amazon Web Services).

DeiC venter at indgå flere aftaler med leverandører, der er omfattet af GÉANT-aftalen.

Dansk

DeiC indgår cloud-aftale med Comparex

Institutioner tilknyttet DeiC kan købe adgang til cloud-tjenester via en fælleseuropæisk indkøbsaftale, GÉANT har indgået. Comparex og DeiC har indgået en lokal dansk aftale på basis af GÉANT-aftalen.

Comparex tilbyder DeiCs tilknyttede institutioner adgang til Amazon Web Services og Microsoft Azure. Comparex tilbyder endvidere services til at hjælpe den enkelte forsker eller it-afdeling. Det gælder fx services til understøttelse af provisionering, vedligeholdelse og drift af cloud-tjenester.

Dansk

Kom til briefing om Azure og cloud-aftalen

I forbindelse med annonceringen af GÉANT-aftalen vil DeiC i samarbejde med Microsoft gerne invitere til en briefing for institutioner tilknyttet DeiC. Formålet er at præsentere aftalens indhold og de spændende muligheder, den giver for institutioner og brugere.

Agenda for seminaret

Tid

Emne

12.30

Ankomst og tjek ind + frokostsandwich

13.00

Dansk

DeiC indgår cloud-aftale med Atea

Institutioner tilknyttet DeiC kan købe adgang til cloud-tjenester via en fælleseuropæisk indkøbsaftale, GÉANT har indgået. Atea og DeiC har indgået en lokal dansk aftale på basis af GÉANT-aftalen.

Atea tilbyder DeiCs tilknyttede institutioner adgang til Microsoft Azure med store rabatter. Atea tilbyder endvidere services til at hjælpe den enkelte forsker eller it-afdeling. Det gælder fx services til understøttelse af provisionering, vedligeholdelse og drift af cloud-tjenester.

DeiC venter at indgå flere aftaler med leverandører, der er omfattet af GÉANT-aftalen.

Dansk
Abonnér på RSS - Microsoft Azure