infrastruktur

Anja C. Andersen på DeiC Konference 2019: At forstå galaksernes liv kræver massevis af data og god forskningsinfrastruktur

Når man forsker i astronomi, opsamler man rigtig mange data fra teleskoper eller satellitter og den teknologiske udvikling samt forbedrede indsamlingsmetoder betyder, at der i løbet af ganske få år er taget et data-kvantespring.

Derfor står man i et dilemma, hvor nye muligheder betyder, at datamængderne bogstavelig talt er løbet ind i et Big Bang, mens de praktiske omstændigheder til behandling og transport har svært ved at følge med i samme tempo.

Dansk

NordForsk: Nu kan du ansøge om midler til nordiske projekter om infrastruktur

Nordforsk har lanceret et forskningsopslag indenfor Nordic Research Infrastructure Hubs. Intensionen er at opbygge nordiske samarbejder, der skaber en merværdi, som kan være bygget på eksempelvis netværk, deling af data, infrastrukturer eller styrkelse af videnskabelig ekspertise.

Det langsigtede mål er derved at styrke den internationale konkurrenceevne og lette udviklingen af nordiske infrastrukturmiljøer baseret på relevante forskning.

Dansk

DeiC konference 2018: Copenhagen Phil giver en musikalsk saltvandsindsprøjtning med fokus på samarbejde og netværk

Som noget helt særligt kan du på årets DeiC konference opleve otte musikere fra Copenhagen Phil (Sjællands Symfoni orkester) under ledelse af musikchef Uffe Savery.

Halvdelen af Safri Duo

Musikchef Uffe Savery i front på tromme og musikere fra orkestret Copenhagen Phil.

Musikchef Uffe Savery (der også er den ene halvdel af Safri Duo) har lovet os en time med underholdning og oplæg til eftertanke.

Dansk
Abonnér på RSS - infrastruktur