open science

Webinar om Open Science og eduVPN

Den europæiske samarbejdsorganisation for e-infrastruktur og tjenester til forskning og uddannelse, GÉANT, afholder to spændende webinarer, hvor du har mulighed for at komme tættere på den åbne forskning og forskningsnettenes VPN-løsning.

Den 14. oktober løber det første webinar af stablen, og det er en introduktion til Open Science.

Dansk

Ny rapport: Model til at belønne bidrag til Open Science

Knowledge Exchange (KE) har udgivet en midtvejsrapport Openness Profile: Defining the Concepts, der bekriver de foreløbige resultater fra ét af deres projekter, der har som målsætning at forbedre evaluering af forskning og forskere.

I dag giver forskningsevaluering typisk ikke fuld anerkendelse for alle bidrag til Open Science eksempelvis aktiviteter, der knytter sig til FAIR data eller at gøre forskningsdata frit tilgængelige.

Dansk

NeIC står klar: Indsend dit forslag til samarbejdsprojekter om digital infrastruktur

Nordic e-Infrastructure Collaboration, eller bare NeIC, har fastsat fristen for indsendelse af projekter indenfor for e-infrastruktur.

Har du og dine kollegaer således en god idé til styrkelse af det digitale samarbejde i Norden, skal den afsendes inden den 12. juni 2019.

Det kan eksempelvis omfatte udvikling af e-infrastrukturløsninger, der understøtter open science eller udforskning af ny teknologi, deling af viden eller uddannelse til forbedring af ​​nuværende og fremtidig e-infrastrukturkapacitet.

Dansk

Tilmeldingen til NeIC konferencen 2019 er nu åben

NeIC Nordic e-Infrastructure Collaboration

Hvert andet år løber NeIC konferencen af stablen i et af de nordiske lande. Denne gang er turen kommet til Danmark, hvor DeiC er vært for konferencen sammen med NeIC. Yderligere er NeIC2019 konferencen arrangeret i samarbejde med CSC, RHnet, SNIC og UNINETT Sigma2.

Konferencen finder sted den 14.-16. maj 2019 på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Dansk
Abonnér på RSS - open science