cloud services

Webinar: OCRE skytjenester

Overvejer du at flytte en del af din it-infrastruktur i skyen? Dette webinar kan måske hjælpe dig godt på vej. På webinaret introduceres du til de såkaldte Open Clouds for Research and Education, OCRE-aftaler, som DeiC administrer i Danmark.

Dansk

Forhandlere af Infrastructure-as-a-Service er nu udpeget

Listen over forhandlere af Infrastructure-as-a-service til uddannelses- og forskningsområdet i Danmark er netop kommet på plads og offentliggjort.

Der er tale om en bred vifte af løsninger, der både består af de globale hyperscalere som Microsoft, Amazon og Google, og en række mere specialiserede cloud løsninger, som betegnes OIP (Original Infrastructure Providers). Disse dækker forhandlere med egen-udviklede platforme. 

Dansk

Cloud-tilskud til dit forskningsprojekt

Open Clouds for Research Environments (OCRE) omfatter adgang til en række kommercielle tjenester leveret over internettet, som eksempelvis Amazon Web Services og Microsoft Azure.

Du kan læse mere om OCRE her.

Der er ansøgningsfrist for første runde finansiering fra OCRE den 2. november 2020. Men hvis du ikke når denne omgang, vil det fortsat være muligt at opnå finansiering til dine aktiviteter via to nye ansøgningsrunder i henholdsvis februar og juli.

Dansk

Programmet for CS3 er klar - skal du med?

Nu nærmer Cloud Storage Services for File Synchronization and Sharing-konferencen (CS3) i København sig med hastige skridt, og onsdag den 22. januar 2020 er det absolut sidste chance for at tilmelde sig arrangementet.

Du kan registrere dig her.

Konferencedagene er den 27. – 29. januar 2020.

Programmet afvikles på det gamle kommunehospital i byens centrum, der i dag huser en del af Københavns Universitet.

Dansk

Atea kan igen benyttes som aftalepartner til it-løsninger

GÉANT har etableret rammeaftaler for indkøb af cloud-ydelser til forsknings- og uddannelsessektoren. I Danmark er det DeiC, der varetager en løbende formidlingsopgave omkring rammeaftalernes betingelser og rabatter og henviser til en række forhandlere og leverandører, som er med på indkøbslisten.

It-selskabet Atea er en af de prækvalificerede forhandlere, og virksomheden står for størstedelen af leverancerne af cloud-tjenester under GÉANT-rammeaftalerne.

Dansk

Sider

Abonnér på RSS - cloud services