NORDUnet Technical Workshop

Lynsnak om din kæphest: NORDUnet inviterer til lightning talks på workshop

Har du lyst til at afholde en lightning talk på NORDUnet Technical Workshop 2019?

Så er muligheden nu åben.

NORDUnet inviterer nemlig alle, der har lyst, til at sætte et emne på dagsordenen gennem en lightning talk. Lightning talk er en lille præsentation på fem minutter med fokus på et emne.

Det kan være en god idé, et vellykket projekt, en invitation til et samarbejde eller måske et hurtigt tip, der gør hverdagen nemmere.

Dansk

Kom med til tre dages workshop, der går i dybden med tjenesterne på forskningsnettet

Hvert andet år afholder NORDUnet en tre dage lang workshop, hvor alle med interesse i de tjenester, der hostes af den nordiske forskningsnet-organisation, kan få ny viden og inspiration.

Her mødes forskere, leverandører, netværksfolk, medie-interesserede, sikkerhedsfolk, undervisere og andre, der bruger eller vedligeholder tjenesterne.

Den brede sammensætning af deltagere fra hele Norden betyder, at man i løbet af de tre dage kan knytte kontakter til andre, der står med de samme udfordringer, løsninger eller spørgsmål.

Dansk

NORDUnet indbyder til teknisk workshop

Hvert andet år afholder NORDUnet en teknisk workshop. Ved dette års arrangement kan deltagerne høre indlæg om en række emner:

  • Netværksteknologi
  • Multimedia
  • LMS (Learning Management Systems)
  • Identitetsføderationer
  • Sikkerhed
  • Netværksdrift
  • Cloud
  • Wi-Fi

NORDUnet Technical Workshop 2017 finder sted den 12.-14. september på hotel Park Inn i Kastrup.

Onsdag formiddag er afsat til en "unconference," som deltagerne bestemmer indholdet af undervejs.

Dansk

NORDUnet inviterer til teknisk workshop

NORDUnet Technical Workshop henvender sig til folk med teknisk interesse i netværk. Blandt årets temaer er videokommunikation, drift af netværk, identitetsstyring, trådløse teknologier, netværksarkitektur og sikkerhed.

Programmet er den første og tredje dag opdelt i fire parallelle spor, mens alle følger samme spor på midterdagen. Den er afsat til diskussioner i plenum samt lightning talks, hvor oplægsholderen kun har få minutter til at præsentere sit emne. Alle er velkomne til at byde ind med en lightning talk.

Dansk

NORDUnet Technical Workshop

Hotel Admiral, København, hvor NORDUnet Technical Workshop afholdes

NORDUnet inviterer til NTW2013

NORDUnet Technical Workshop 2013 den 17. og 18. September på Hotel Admiral i København

I flere end 25 år har NORDUnet konferencen været mødestedet for nordiske og internationale netværksfolk. NORDUnet konferencen afholdes i september måned hvert andet år. Den næste konference er i september 2014.

Dansk
Abonnér på RSS - NORDUnet Technical Workshop