Sæt strøm til forskningen

Af Gitte Julin Kudsk , 24/09/12

Er du humanistsk eller samfundsvidenskabelig forsker? Ved du hvad e-infrastruktur kan gøre for dig og din forskning? Det er nu, der for alvor skal sættes strøm til dansk forskning! Dette stiller store krav til universiteterne og forskningsinstitutionerne, for der er en række udfordringer – tekniske, videnskabelige og administrative – de skal imødekomme. Derfor inviterer DeiC – Danish e-infrastructure Cooperation, der er en fusion mellem Forskningsnettet og Dansk Center for Scientific Computing  til konference med temaet:  ”Data, regnekraft og netforbindelse – i forskningens tjeneste”.

I to dage vil der blive sat fokus på udrulning af forskningsinfrastruktur. Der vil være oplæg fra de traditionelle datatunge fagområder og fra de nyere ”bløde” fagområder. Derudover vil der også være en række oplæg, der forholder sig til de politiske aspekter af forskningsinfrastrukturen. Konferencen henvender sig således til universiteternes ledelse/r, tekniske administratorer og ikke mindst til forskere fra alle fagområder.

DeiC kan også allerede nu tilbyde en række tjenester, som kan hjælpe dig i din daglige forskning og dit internationale samarbejde. I slutningen af konferencen er der workshops, hvor du har mulighed for at lære dem nærmere at kende. 

Så mød op og hør om mulighederne for at sætte strøm til din forskning, nu og i fremtiden.

Praktiske informationer om konferencen

Tidspunkt: Den 12. – 13. november 2012

Sted: Comwell Middelfart

Relaterede nyheder

Relateret indhold