DeiC konference 2021: Så er programmet ved at være på plads

Af Nicolai Devantier , 30/08/21
Konferenceprogrammet for 2021 begynder at tage form, og nu kan du finde hovedparten af talere og emner for de to dage i Bredsten ved Vejle. Husk, at der kun er early bird-pris frem til den 1. september.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig årets DeiC konference, der løber af stablen den 3.- 4. november 2021, så kan du stadig nå early bird-prisen, der udløber den 1. september.

Normalprisen for deltagelse er 3.500 kr. for begge dage inklusiv konferencemiddag om aftenen onsdag den 3. november. Men hvis du tilmelder dig inden den 1. september sparer du 400 kr. Overnatning betales derudover og koster 1.000 kr.

Du tilmelder dig her.

Varieret program

Konferencens hovedtema er "Providing digital solutions in a changing world" og programmet er nu ved at være faldet helt på plads.

Dagene er opdelt i i fire parallelle spor med fokus på: data management, supercomputing (HPC) og eScience, netværk og tjenester samt informationssikkerhed.

Du kan blandt andet opleve Centre for Educational Development hos Aarhus Universitet, som vil præsentere en række pædagogiske praksiseksempler, hvor DeiC-tjenesterne Zoom og Panopto er blevet anvendt innovativt til at understøtte forskellige undervisningsformater og undervisningsbehov på Universitet.

Det er også muligt, at høre om EOSC-Nordic-projektets udvikling, få indblik i en række af de spændende HPC case-historier fra forskningens verden eller lære om hvordan beredskabshåndteringen af kritiske hændelser i din organisation kan håndteres – hvilket bare er et lille udpluk af de sessioner, du kan opleve på konferencen.

Find hele programmet her for dag 1 og dag 2

Vi ser frem til at byde alle velkommen på #DeiC21 konferencen – vi ses i Bredsten.

Relaterede nyheder

Relateret indhold