Kom med til et webinar om FAIR forsknings-software

Af Nicolai Devantier , 23/06/21
Research Data Alliance-noderne i Sverige og Danmark fortsætter arbejdet med en webinar-serie, hvor det første emne er FAIR forsknings-software. Så sæt kryds i kalenderen den 30. august.

Da finansieringen af ​​de nationale Research Data Alliance-noder under RDA Europe 4.0-projektet løb ud, besluttede medlemmerne af de danske og svenske noder, at de stadig vil videreføre RDA's output og gode arbejde i Norden. RDA er en forskningsfællesskabsorganisation, der blev startet i 2013.

Dette webinar afholdes således af de tidligere danske og svenske RDA-noder, og hovedformålet er at forbedre forskningen og styrke netværket. Webinar-serien starter med emnet FAIR forsknings-software. Emnerne for kommende webinarer vil blive diskuteret af deltagerne.

Der fokuseres på de grundlæggende forskelle mellem data og software, output fra RDA FAIR4RS-arbejdsgruppen og erfaringerne inden for Norden.

Følgende talere er inviteret:

  • Leyla Jael Garcia-Castro (FAIR4RS WG)
  • Carlos Martinez Ortiz (FAIR4RS WG)
  • Malin Sandström (INCF, SE)
  • Radovan Bast (CodeRefinery, NO)

Webinaret er gratis, og løber af stablen den 30. august klokken 13:00 til 15:00 (CEST). Du kan tilmelde dig her og finde mere information her. 

Vi glæder os til at se dig.

Relaterede nyheder

Relateret indhold