Tilmeldingen til DeiC konference 2021 er åben

Af Sanne Holm , 15/06/21
Nu er der åbnet for tilmelding til årets DeiC konference med fokus på digital infrastruktur til fremtidens forskning.
DeiC konference 2021

Glæd dig til den 3.- 4. november 2021, hvor årets DeiC konference løber af stablen. Denne gang afholdes konferencen på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten ved Vejle. Konferencens hovedtema er "Providing digital solutions in a changing world". 

Tilmeldingen er netop åbnet

Program #DeiC21

Konferencen skydes i gang af DeiCs bestyrelsesformand, John Renner, der sammen med Gitte Kudsk, DeiCs direktør, byder velkommen med en status på implementeringen af den nationale strategi om digital forskningsinfrastruktur og det nye DeiC. Efterfølgende vil Vicedirektør Stine Jørgensen fra Uddannelses - og Forskningsstyrelsen give et overblik over status og indsatsområder set fra Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Programmet er herefter opdelt i fire paralelle spor med fokus på: data management, supercomputing (HPC) og eScience, netværk og tjenester samt informationssikkerhed. Blandt de mange sessioner på konferencen kan du eksempelvis høre om EuroHPC, LUMI, HPC succeshistorier, FAIR, EOSC, hacking, trusselsbilledet, medietjenester og meget mere.. 

Programmet er stadig foreløbigt, men bugner allerede med masser af spændende emner og talere. Vi opdaterer i takt med, at de enkelte sessioner falder på plads. Du vil også løbende frem til konferencen kunne læse nærmere om udvalgte emner fra programmet på DeiC.dk og DeiCs sociale medier. 

Find programmet her for dag 1 og dag 2

Early bird-pris

Normalprisen for deltagelse er 3.500 kr. for begge dage inklusiv konferencemiddag om aftenen onsdag den 3. november. Men hvis du tilmelder dig inden den 1. september, er der early bird-pris, hvor du sparer 400 kr.

Overnatning betales derudover og koster 1.000 kr.

Sidste år måtte vi jo desværre aflyse DeiC konferencen på grund af Corona-situationen, men vi håber, at det i år er muligt igen at samles til to inspirerende dage. DeiC følger naturligvis retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne for afholdelse af events. I tilfælde af at konferencen aflyses tilbagebetales hele konferencegebyret. Du kan derfor trygt tilmelde dig konferencen allerede nu.

Tilmeld dig her

Vi ser frem til at byde alle velkommen på #DeiC21 konferencen. 

Læs mere 

Relaterede nyheder

Relateret indhold