Sæt kryds i kalenderen: Ny konference om forsknings-software

Af Nicolai Devantier , 19/06/20
Vil du lære mere om forsknings-software og styrke netværket, så afholder Nordic-RSE en relevant konference i slutningen af året. Her er datoerne.

Nordic research software engineers, eller bare Nordic-RSE, er et community bestående af folk fra nordiske universiteter, der skriver og bidrager til forsknings-software.

Formålet med gruppen er at dele vide, opbygge relationer og skabe mere opmærksomhed omkring emnet, hvilket blandt andet gøres gennem internationale samarbejder med lignende RSE-netværk i andre dele af verden.

Et stigende antal mennesker i den akademiske verden kombinerer forståelsen for forskning med programmering, eksempelvis i forbindelse med at supercomputing og andre digitale hjælpemidler bliver en større del af moderne forskning.

Hvis du er interesseret i forsknings-software, så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 1. og 2. december 2020. På disse dag afholdes nemlig den første Nordic-RSE-konference i den svenske hovedstad, Stockholm.

Konferencen henvender sig ikke til en speciel jobtitel, men til både forskere, software-udviklere, it-folk og alle andre, der har interesse for området.

DeiC deltager som partner i det nordiske CodeRefinery-projekt, der deltager i RSE-aktiviteterne.

Læs mere:

Relaterede nyheder

Relateret indhold