Tilmeldingen til DeiC konference 2020 er nu åben

Af Nicolai Devantier , 18/06/20
Nu kan du melde dig til årets danske begivenhed om data management, HPC, it-sikkerhed og netværk. Der er early bird-pris frem til den 1. september.

Vi glæder os meget til at kunne byde dig og dine kollegaer velkommen til DeiC konference 2020, der igen i år løber af stablen på det hyggelige Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia den 28.–29. oktober.

Corona-pandemien har som bekendt gjort 2020 til et meget specielt år, men vi håber på, at konferencen kan afholdes som planlagt. Afhængig af omstændighederne kan vi desværre blive nødt til at begrænse antallet af deltagere. Vi vil informere om dette løbende. 

DeiC følger naturligvis retningslinjer og anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne for afholdelse af events. I tilfælde af at konferencen aflyses tilbagebetales hele konferencegebyret. Så du kan trygt tilmelde dig arrangementet allerede nu.

Digitale løsninger i en omskiftelig verden

Teamet i år er ”Providing the digital solutions in a changing world”. Konferencen sætter fokus på den forandring, som den digitale infrastruktur skal understøtte, når den verden vi kender ændrer sig.

De to dage er opdelt i fire parallelle spor, der handler om data management, supercomputing (HPC) og eScience, netværk og services samt informationssikkerhed.

Der vil blandt andet være sessioner om det nye samarbejde om national HPC, diskussion af den kommende nationale FAIR-strategi, kriseberedskab, neurale netværk  og selvfølgelig erfaringer fra forskningsnettet om eksempelvis eksplosionen i antallet af Zoom-brugere i forbindelse med hjemmearbejde. 

Programmet er stadig foreløbigt, men programkomiteen arbejder hårdt på sagen, og vi opdaterer naturligvis i takt med, at de enkelte sessioner falder på plads. Du kan også følge med her: dag 1 og dag 2.

Normalprisen for deltagelse er 3.500 kr. for begge dage inklusiv middag om aftenen. Men hvis du tilmelder sig inden den 1. september, er der early bird-pris, hvor du sparer 400 kr.

Overnatning betales derudover og koster 1.000 kr.

Du kan tilmelde dig her.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig igen i år i Fredericia.

Læs mere:

Relaterede nyheder

Relateret indhold