CodeRefinery afholder online workshop

Af Nicolai Devantier , 13/05/20
CodeRefinery afholder for første gang en online workshop, hvor du kan lære om moderne softwareudvikling til brug i din forskning.

Den 25. maj til 4. juni afholder CodeRefinery en gratis online workshop for alle med interesse for softwareudvikling i forbindelse med forskning.

Formålet er at gøre deltagerne bekendt med best practice og de værktøjer, som kan anvendes i moderne softwareudvikling, der kan understøtter forskning.

Forskningsnettet

Der vil være fokus på professionelle udviklingsværktøjer til skrivning og vedligeholdelse af forskningssoftware. Der vil også blive diskuteret værktøjer og arbejdsgange, som kan understøtte det tværgående samarbejde i forbindelse med softwareudvikling.

Kurset henvender sig som udgangspunkt til ph.d-studerende og postdocs men andre, der kan få værdi af kurset, er velkommen til at deltage.

Du kan læse mere om niveauet via nedenstående link, hvor du også kan se programmet for de enkelte dage og tilmelde dig kurset.  

Coderefinery-projektet er et NeIC-projekt (Nordic e-Infrastructure Collaboration), og DeiC er involveret i en række projekter og aktiviteter under NeIC. Læs mere om dem her.

Læs mere:

Relaterede nyheder

Relateret indhold