Nyt job: Vil du arbejde med data management hos DeiC?

Af Nicolai Devantier , 05/05/20
DeiC leder efter en dygtig data management-konsulent, der kan være med til at udvikle en ny national data management-strategi.

Har du interesse for data management, og er du på jagt efter et nyt job, så læs endelig videre.

DeiC leder nemlig efter en person, der blandt andet skal være med til at udvikle en ny national FAIR (Findable, Accessible, Interoperable og Reusable) data management-strategi, etablere data steward-kompetencer på nationalt niveau og gennemføre kurser, workshops og events i samarbejde med universiteter og forskere.

Vi er et lille team, som søger en ny kollega, der således har mod på at hjælpe med opbygningen af fremtidens organisation for det nationale samarbejde. Det må gerne være en person med akademisk uddannelse på kandidat- eller PhD-niveau, som har kendskab til universitetsmiljøet og er engageret i forskning og forskningsinfrastruktur.

  • Du kan finde hele stillingsopslaget på dansk her eller i en engelsk version her.

Allerede nu løser vi en lang række opgaver som eksempelvis rådgivning omkring FAIR, data stewardship, data management-infrastruktur og –tjenester samt deltagelse i internationale partnerskaber og projekter. Det arbejde vil vi gerne styrke og udvikle med en ny data management-konsulent.

Der er mulighed for at arbejde fra DeiCs kontor på Aarhus Universitet eller på DTU i Lyngby.

Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.

Læs mere:

Relaterede nyheder

Relateret indhold