Invitation: Indsend dit præsentationsforslag til NDN2020

Af Nicolai Devantier , 03/02/20
Programkomiteen inviterer dig nu til at indsende forslag til præsentationer, der kan afholdes på den 31. udgave af NORDUnets konference.

NDN2020-konferencen er et samlingssted, hvor netværksmiljøet fra de nordiske universiteter og forskningsnet bringes sammen med europæiske og globale kolleger. Målet er at fremme samarbejde og styrke udviklingen inden for de emner, som konferencen dækker.

Arrangementet vil samtidig danne rammen om NORDUnets 40-års jubilæum. En imponerende samarbejdsrejse, der startede i 1980, hvor de første møder for nordiske netværkseksperter blev afholdt, frem til i dag, hvor infrastrukturen for forskningsnet binder mere end 400 forsknings- og uddannelsesinstitutioner sammen.

Arrangementet løber af stablen i Reykjavik, Island, den 15. – 17. september 2020. Konferencen sigter mod at dække alle aspekter af forskningsnet herunder også emner som sikkerhed, privatliv, identitetsstyring eller supercomputing og datadrevet videnskab.

Programkomiteen inviterer dig til at indsende et abstract på maksimalt 300 ord til: submissions@ndn2020.net. Deadline er den 3. marts 2020. Du kan læse mere via nedenstående link.

Hvis du har forslag til et side meeting eller en workshop kan du kontakte: Susanne Michelsen.

NORDUnet ejes af forskningsnettene i Danmark (DeiC), Island (RHnet), Norge (UNINETT), Sverige (SUNET) og Finland (Funet). NORDUnet leverer internationale højhastighedsforbindelser til sine ejere, blandt andet via opkoblinger til GÉANT.

Endvidere er NORDUnet forum for nordisk samarbejde inden for forskningsnetværk og e-infrastruktur. Således arrangerer organisationen NORDUnet Conference hvert andet år og NORDUnet Technical Workshop i de øvrige år.

NORDUnet repræsenterer DeiC og de øvrige nordiske forskningsnet i GÉANT.

Læs mere:

Relaterede nyheder

Relateret indhold