CS3 åbner nu for indsendelse af abstracts

Af Nicolai Devantier , 16/10/19
Til januar er DeiC vært for den årlige CS3-konference i København, og du kan være med til at forme indholdet.
Foto: Ulrich Jakobsson

Topfoto: Ulrich Jakobsson.

Den 27.– 29. januar 2020 løber Workshop on Cloud Services for Synchronisation and Sharing, eller bare CS3, af stablen i København.

I den forbindelse er der nu åbnet for indsendelse af abstracts, der skal danne grundlag for det faglige indhold i præsentationerne på konferencen.

Trinity

Jo tidligere du indsender dit indlæg, jo bedre er muligheden for, at du kan være med til at forme programmet, så det giver arrangementet mest mulig relevans for deltagerne. 

CS3-konferencen henvender sig til udbydere, udviklere og brugere af innovative lagrings-, synkroniserings- og delingssystemer. Det er et miljø, der repræsenterer mange tjenester og brugere i den akademiske sektor, men konferencen tiltrækker også kommercielle aktører som Dropbox, OwnCloud og NextCloud.

Med begivenheden i København er det sjette gang den afholdes.

Til januar går det løs

Der er sket meget siden den sidste konference i Rom, hvor noget af det vigtigste er, at CS3Mesh4EOSC-projektet er blevet godkendt som et treårigt EU-projekt startende fra januar 2020.

Denne udgave af CS3 afholdes umiddelbart før det første CS3Mesh4EOSC-projektmøde, og derfor skal den være med til at danne grundlaget for de input, som skal forme fremtiden både i projektet og i den akademiske sektor generelt.

CS3Mesh4EOSC-projektet sigter mod at levere den indledende og sammenhængende implementering af den langsigtede CS3-samarbejdsinfrastruktur, som er nøglen til at muliggøre fremskridt inden for datavidenskab på alle niveauer både lokalt, regionalt og globalt.

Tilmelding til konferencen åbner snart og frem til den 31. december vil der være early bird-tilbud på registreringen.

Det er DeiC, der er vært for konferencen, som afholdes på det gamle kommunehospital i byens centrum, nu om dage også kendt som CSS.

Læs mere:

Relaterede nyheder

Relateret indhold