Lynsnak om din kæphest: NORDUnet inviterer til lightning talks på workshop

Af Nicolai Devantier , 16/09/19
Hvis du gerne vil rette fokus mod et specifikt emne på NORDUnets Technical Workshop, så er muligheden her.

Har du lyst til at afholde en lightning talk på NORDUnet Technical Workshop 2019?

Så er muligheden nu åben.

NORDUnet inviterer nemlig alle, der har lyst, til at sætte et emne på dagsordenen gennem en lightning talk. Lightning talk er en lille præsentation på fem minutter med fokus på et emne.

Det kan være en god idé, et vellykket projekt, en invitation til et samarbejde eller måske et hurtigt tip, der gør hverdagen nemmere.

”Du kan vælge at fokusere på tekniske detaljer, der henvender sig til eksperterne. Det er der helt sikkert plads til, for publikum ved god at om fem minutter, så kommer der et nyt oplæg, der kan være relevant for dem. Der er ingen grænser,” siger Lars Fischer fra NORDUnet, der er medlem af programudvalget.

Send dit forslag

Hvert andet år afholder NORDUnet en tre dage lang workshop, hvor alle med interesse i de tjenester, der hostes af den nordiske forskningsnet-organisation, kan få ny viden og inspiration.

Her mødes forskere, leverandører, netværksfolk, medie-interesserede, sikkerhedsfolk, undervisere og andre, der bruger eller vedligeholder tjenesterne så det er blandt disse personer, at dit publikum til en lightning talk vil findes.

Lynsamtalerne løber af stablen tirsdag den 24. og torsdag den 26. september.

Programmet for arrangementet kan du finde her.

Du kan indsende dit forslag med navn, tilknytning, titel og en beskrivelse på en eller to sætninger til: lightning@ntw2019.net.

Læs mere:

Relaterede nyheder

Relateret indhold