Ny kommunikationskonsulent i DeiC skal sætte fokus på dansk forskning og EOSC-Nordic

Af Nicolai Devantier , 03/09/19
DeiC har ansat en ny kommunikationskonsulent, der skal være med til at sætte endnu skarpere fokus på resultaterne i dansk forskning og det spændende EOSC-Nordic-projekt.

Cecilie Maagaard Winther er fra den 1. september tiltrådte stillingen som kommunikationskonsulent i DeiC.

Forskningsnettet

Cecilie skal blandt andet være med til at formidle de gode historier fra EOSC-Nordic-projektet, der handler om, at forskningen skal have mulighed for at tage afsæt i alle de data, som allerede eksisterer på tværs af fagområder og landegrænser.

EOSC-Nordic bygger på europæisk data og infrastruktur-service-deling fra hele Norden og de baltiske lande. Cecilie vil følge dette arbejde tæt for derved at kunne viderebringe resultater og udvikling, så vi alle sammen kan følge med i processen.

Ligeledes skal Cecilie biddrage til at gøre Vidensportal.dk endnu mere interessant ved at formidle historier om dansk forskning, der skal inspirere og vejlede forskerne om eScience i samarbejde med universiteterne.

Det er et kerneområde for DeiC at levere en målrettet indsats for spredning af den viden, der findes omkring eScience nationalt og internationalt, samt at levere assistance til at komme i gang med eScience-projekter.

Cecilie er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og hun har tidligere være ansat som journalist på dagbladet Børsen og i Dansk Aktionærforening, hvor hun har stået i spidsen for foreningens magasin. Hun har efterfølgende også læst en kandidat i analytisk journalistik ved Aarhus Universitet.

Hendes kontor vil være placeret på Aarhus Universitet, hvorfra hun vil indgå i DeiCs øvrige kommunikations-team, der udover Aarhus også befinder sig på DTU i Lyngby.

Læs mere

Relaterede nyheder

Relateret indhold