Arrangement: Kom og lær mere om Research Data Alliance i Danmark

Af Nicolai Devantier , 09/05/19
Den 14. juni er du inviteret til at deltage i et informationsmøde om Research Data Alliances danske node. Arrangementet løber af stablen på CBS i København.
Den danske RDA nodes logo

I slutningen af 2018 blev det offentliggjort at DeiCs ansøgning om at etablere en dansk node i Research Data Alliance, en såkaldt national node, blev positivt modtaget.

Anders Sparre Conrad
Anne Sofie Fink Kjeldgaard, der områdeleder for Digital Service hos Rigsarkivet, står for projektledelsen af den danske node.

I den forbindelse blev der afsat 400.000 kroner til at starte et internationalt orienteret supplement til Datamanagement Forum i Danmark.

Anne Sofie Fink Kjeldgaard, der er områdeleder for Digital Service hos Rigsarkivet, blev valgt som projektledelsen af den nye danske node, og nu er det første arrangement klar til at tage imod interesserede.

Den 14. juni (bemærk at datoen er ændret fra den 6. juni) kan du således komme forbi CBS i København og lære mere om Research Data Alliance (RDA), den danske node og blive en del af netværket omkring RDA-aktiviteter i Danmark.

Der vil blandt andet være information om finansieringsmuligheder og om hvad organisationen kan tilbyde dig.

Du kan også høre mere om resultaterne fra RDA, og hvordan du kan deltage i arbejdet med at påvirke og forme landskabet omkring forskningsdataudveksling og samarbejdsmuligheder overalt i verden.

Arrangementet er gratis og løber af stablen på CBS i København, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg i rum SPs13 VELUX.

Links:

Relaterede nyheder

Relateret indhold