Ny og opdateret app er klar til eduroam

Af Nicolai Devantier , 16/01/19
En cloud-baseret platform, ny brugerflade og bedre datahåndtering giver eduroam-appen nyt liv.

Jisc, der understøtter Storbritanniens nationale forsknings-og uddannelsesnetværk, har netop udgivet en ny eduroam companion app, hvor koden er blevet skrevet helt om.

Forskningsnettet

De funktioner, som du måske allerede kender, er blevet strammet op for at give en bedre brugeroplevelse.

Brugere kan benytte kortskærmen til at udforske eduroam-steder i nærheden af ​​dem eller planlægge netværksadgang for kommende ture. Yderligere oplysninger om hvert sted kan vises, og hvis det ønskes, opretter appen en rute for at navigere brugeren til et udvalgt sted.

For at gøre den nye app mere effektiv og brugervenlig indsamles et data-feed direkte fra GÉANT i realtid, hvilket afløser de daglige opdateringer, der tidligere har været proceduren.

Dette gør det muligt, at opdatere den enkelte bruger alene med de data, som er ændret siden sidste gang, de kørte appen. Samtidig betyde det, at planlagte ændringer i, hvordan de centrale eduroam-systemer vil udvikle sig i fremtiden, ikke vil forstyrre applikationerne.

En cloud-baseret platform understøtter appen på begge platforme, hvilket både reducerer driftsomkostningerne og opretholder en ensartet brugeroplevelse.

Sidst, men ikke mindst, har brugerfladen fået en overhaling.

Eduroam companion app fungerer på alle nuværende opløsninger og konfigurationer af enheder.

Appen kommer til både Android og iOS.

Læs mere

Relaterede nyheder

Relateret indhold