Tre dage endnu: Du kan stadig nå at spare penge på tilmeldingen til DeiC konference 2018

Af Nicolai Devantier , 13/08/18
Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at få et godt tilbud på tilmeldingen til DeiCs store konference. Early bird-prisen udløber om tre dage.

Du kan godt glæde dig til den 10.-11. oktober 2018, hvor alle inden for e-infrastruktur til forskning og uddannelse samles til årets DeiC konference på Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia. 

Samtidig kan du glæde dig over at få rabat på tilmeldingen, men tilbuddet løber kun frem til onsdag den 15. august, så du skal være hurtig på tasterne.

Du kan tilmelde dig her

Konferencens tema er i år: ”Building the digital infrastructure for future research”.

Programmet er opdelt i fire parallelle spor, der omhandler forskningsnetværk, supercomputing og eScience, datamanagement og sikkerhed.

Sporet om it-sikkerhed er helt nyt, og her vil der være fokus på, hvordan vi i fremtiden skal navigere gennem junglen af digitale angreb. Du kommer både til at høre om trusselsbilledet og om, hvad du skal gøre for at holde de it-kriminelle fra døren.

Du kan læse mere om it-sikkerhedssporet her.

Bliv inviteret med indenfor i Søren Brunaks forskning

Blandt emnerne er også et kig på fremtidens organisering af den digitale forskningsinfrastruktur i Danmark, udviklingen af den europæiske supercomputing og forskningsnet infrastruktur, datamanagement og Open Science-udfordringer.

En af talerne på konferencen er Professor Søren Brunak, der arbejder med noget af den vigtigste datadrevne forskning i landet, og hans mål er at knække koderne til vores helbred.

På DeiC konferencen vil han fortælle om, hvordan enorme mængder sundhedsdata i kombination med supercomputerens regnekraft og skarpe algoritmer, bruges i kampen for at forbedre folkesundheden.

Du kan læse mere om Søren Brunarks oplæg her.

Early bird-pris lidt endnu

Normalprisen for deltagelse er 3.400 kr. for begge dage inklusiv middag onsdag aften. Men hvis du tilmelder sig inden den 15. august, sparer du 300 kr., så prisen i stedet er 3.100 kr. Overnatning betales derudover og koster 1.000 kr.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.

Læs mere:

Relaterede nyheder

Relateret indhold