Nu er årsrapporten 2017 fra DeiC klar

Af Nicolai Devantier , 09/05/18
Den nye årsrapport fra DeiC giver det samlede overblik over organisationens aktiviteter, der forsyner forskerne med adgang til e-infrastruktur i høj kvalitet.

Nu er DeiC årsrapport 2017 kommet tilbage fra trykkeriet, og den ligger således klar i en dugfrisk udgave til den læselystne med interesse for digital infrastruktur til forskning og uddannelse.

Rapporten giver det samlede overblik over DeiC-aktiviteterne i grafer, tal og artikler om organisationens arbejde og handlinger i 2017.

Du kan blandt andet læse om, hvorfor den optiske infrastruktur i forskningsnettet er blevet udskiftet eller om belægningen på DeiCs supercomputere, der stiger i takt med, at forskerne arbejder med store datamængder.

Center for Genomisk Medicin på Rigshospitalet fortæller blandt andet om, hvordan de anvender supercomputeren på Risø, Computerome, til analyse af data til gavn for patientbehandlingen.

Der er også information om DKCERTs nye DPO-tjeneste, tal for WAYFs (Where Are You From) mange indlogninger og meget, meget mere.

Rapporten findes naturligvis også i en digital udgave. Den kan du finde her.

Relaterede nyheder

Relateret indhold