Kom til briefing om Azure og cloud-aftalen

Af Torben B. Sørensen , 29/05/17
DeiC inviterer i samarbejde med Microsoft til briefinger om rammeaftalen for cloud-indkøb i relation til Microsoft Azure.

I forbindelse med annonceringen af GÉANT-aftalen vil DeiC i samarbejde med Microsoft gerne invitere til en briefing for institutioner tilknyttet DeiC. Formålet er at præsentere aftalens indhold og de spændende muligheder, den giver for institutioner og brugere.

Agenda for seminaret

Tid

Emne

12.30

Ankomst og tjek ind + frokostsandwich

13.00

Velkommen

 

Gennemgang af GÉANT-aftalen og fordelene for institutionerne

 

Introduktion til Microsoft Azure og den værdi det leverer via aftalen

 

Inspiration med centrale Azure-brugerscenarier (machine learning, big data, analytics, compute, open source, AI mv)

 

Praktisk forklaring af hvordan GÉANT-aftalen aktiveres, herunder hvorledes Azure ExpressRoute etableres

16.00

Tak for i dag

Der afholdes to identiske seminar kl. 13-16 den 20. juni (Syddansk Universitet, Kolding) og 21. juni (Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby). Deltagelse er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Tilmelding

Målgruppe

Mødet er både relevant for it-medarbejdere og i høj grad også for medarbejdere og forskere, der ønsker at tage cloud i anvendelse i deres forskningsarbejde.

Baggrundsinfo om GÈANT og Azure

DeiC og Microsoft har indgået et tæt samarbejde med det paneuropæiske forskningsnetværk, GÉANT, for yderligere at kunne levere relevante tjenester til DeiCs tilknyttede institutioner. Samarbejdet inkluderer bl.a. værktøjer til machine learning, artificial intelligence, high performance computing og ExpressRoute med Microsoft Azure. Teknologierne kan bruges i forskningsprojekter og i it-driften. Den nye aftale tilbyder attraktive priser på de mange cloud-tjenester, idet der er forhandlet gode rabatter til DeiCs tilknyttede institutioner.

Microsoft Azure repræsenterer en fleksibel og innovativ platform, som er optimeret til at håndtere store datamængder og sofistikerede dataanalyser. Med Azure er det hurtigt at få den nødvendige computer kapacitet til en given opgave.  Azure er samtidig en anerkendt driftplatform (IaaS) for store organisationer, der stiller høje krav til skalerbarhed, sikkerhed og compliance.

Yderligere information

Relaterede nyheder

Relateret indhold