TNC16-konference indbyder studerende til videokonkurrence

Af Torben B. Sørensen , 16/03/16
Den internationale konference for forskningsnet TNC16 indbyder studerende til at indsende videoer om årets emne: Internet of people.

Konferencen TNC16, der arrangeres af de europæiske forskningsnets samarbejdsorganisation GÉANT, står bag videokonkurrencen. Videoerne skal besvare spørgsmålet, "Hvordan vil du forbedre internet of people?" Det kan være i form af en innovativ ide eller et projekt, ingen andre har tænkt på.

Deltagere i konkurrencen skal indspille en video på højst tre minutter. Den lægges på YouTube, hvorefter deltageren indsender et link til den. Det skal ske senest den 15. april.

Derefter stemmer konferencedeltagere og andre fra forskningsnetverdenen på de forskellige videoer. De mest populære videoer, samt dem med mest originalitet, fremsynethed og kreativitet, bliver udvalgt som finalister.

Konferencen finder sted i Prag den 12.-16. juni. Finalisterne i konkurrencen får en gratis adgangsbillet til konferencen, hvor de skal præsentere deres ideer. Rejse og ophold er ikke inkluderet.

Blandt finalisterne vælges vinderen af "Best new idea prize 2016". Præmien består af midler, der kan hjælpe med til at gøre ideen til virkelighed.

Deltag i konkurrencen

TNC16 Student Contest: How would you improve the internet of people?

Relaterede nyheder

Relateret indhold