Scenarie: Konferencelokale med interaktiv whiteboard, speakerphone og HD-webkamera

Konferencelokale

Scenariet her understøtter flere personer i et mødelokale, der deltager i et netmøde via Adobe Connect. Speakerphone, her ClearOne 150, er en kombination af højttaler og mikrofon, der sikrer at mødedeltagerne kan høre hinanden uden problemer med ekko. Den er, sammen med netopkoblet computer, fundamentet for netmødet.

Den interaktive tavle/whiteboard, her SmartBoard 685, sikrer at mødedeltagerne kan sidde afslappet og følge video af de virtuelle deltagere, præsentationer, illustratoner, tekst m.m. Øjnene hviler bedre i forhold til en stor skærm og kroppen er ikke låst til en laptop.

F.eks. kan deltagerne i det fysiske møderum gå op til tavlen og holde en præsentation, skrive og tegne på tavlen. Alle andre virtuelle deltagere i netmødet kan følge med og desuden selv skrive og tegne på tavlen.

En deltager i det fysiske møderum kan gribe den lille interaktive skriveplade, Wacom Graphire, og interagere med den store interaktive tavle uden at skulle op til tavlen. 

Et højtopløseligt HD webkamera, aller øverst oppe til højre i billedet, dækker hele møderummet, således at alle de virtuelle mødedeltagere kan se deltagerne i det fysiske mødelokale. 

Scenariet vil kunne understøtte en række forskellige mødetyper, herunder beslutningsmøder, koordinationsmøder, oplægsmøder, brainstorming, undervisning, m.m. 

Hardware-alternativer:
ClearOne Chat 150 USBPhoenix Duet Executive - Phoenix Quattro3 USB MT-301 - Jabra Speak 410 - Logitech CC3000e

Logitech HD Pro Webcam C910: Logitech HD webkameraer (Windows) eller Logitech CC3000e

Wacom Graphire Wireless: Wacom Bamboo Pen & Touch eller QOMO HiteVision QIT30

Revideret 17/12/15

Relaterede nyheder

Relateret indhold