Mads Boye bliver formand for HPC TekRef

Af Torben B. Sørensen , 27/06/17
It-administrator Mads Boye fra Aalborg Universitet er ny formand for Teknisk Referencegruppe for High Performance Computing.

Mads Boye er valgt til formand for DeiCs HPC TekRef (Teknisk Referencegruppe for High Performance Computing). Det er et forum for erfaringsudveksling for folk, der er interesseret i supercomputere og HPC (High Performance Computing).

"HPC TekRef er et godt netværk for os på universiteterne, der arbejder med forsker-it og supercomputing. Jeg vil fortsætte i samme tråd som Jens Kohrt, der har været formand de sidste to år. Det vil sige, at vi skal blive endnu bedre til at udveksle erfaringer," siger Mads Boye.

Ud over de tre årlige møder i gruppen vil han gerne arbejde for at øge kommunikationen mellem medlemmerne.

"Selvom vi sidder på forskellige universiteter og med forskellige typer udstyr, er der en del fællestræk i vores arbejdsopgaver. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken flere gange, så vi kan med fordel trække på de erfaringer, andre i gruppen gør," siger han.

Hvis man er interesseret i at høre mere om gruppens arbejde eller deltage i det, er man velkommen til at kontakte Mads Boye på adressen mb@its.aau.dk.

Læs mere

Relaterede nyheder

Relateret indhold