Abstract: Cisco

Abstract:

Speaker: Jan Minche

Dagligt ser vi i medierne at virksomheder og institutioner i Danmark og globalt bliver kompromitteret af angreb af forskel art. Vi ved at hacker økonomien paradoksalt nok er større end de løsninger som sælges for at sikre virksomhederne. Men hvad er op og ned? Hvad skal du tænke på når du skal sikre dig? Vi vil på denne session komme ind på nogle af de seneste trends som vores analyse enhed Talos har peget på som de største risiko faktorer netop nu samt komme med et bud på hvordan man kan skabe en plan som dækker både før, under og ikke mindst efter et angreb.

About:

Cisco er verdens ledende leverandør inden for kommunikationsløsninger, der forandrer måden mennesker forbinder, kommunikerer og samarbejder på.

Grundlagt i 1984, var Cisco en pioner inden for udviklingen af Internet Protocol (IP)-baserede netværksteknologier. Denne tradition fortsætter med udviklingen af løsninger indenfor routing, switching og andre netværk-baserede teknologier såsom datacenter, Collaboration, sikkerhed og trådløse løsninger. Alle disse teknologier er muliggjort på grund af udviklingen af netværket.

Som en innovatør i informationsteknologi industrien, sælger Cisco og vores certificerede partnere Cisco hardware, software og tjenester til virksomheder af alle størrelser, regeringer, teleselskaber, og tjenesteudbydere.

Se mere på www.cisco.dk  #NeverBetter

Revideret 15/09/16

Sponsorer

 

Relaterede nyheder